Ingredients pappardelle-pasta-with-sturgeon-livers
4 portioner
Pappardellepasta | 400 g |
Olivenolie | 1 spsk |
Fed hvidløg i skiver | 2 |
Smør | 2 spsk |
Frisk størlever hakket og vasket | 400 g |
Lidt hakket persille | |
Vermouth | 2 spsk |
Af 1 presset citron | Saften |
Salt og peber til at smage til med | |
Et lille stykke reven bottarga | |
Vi bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores websted. Hvis du fortsætter, antager vi, at du er indforstået.
Læs mere
1000
10.00
€10
1500
15.00
€15
1900
19.00
€19
2000
20.00
€20
2500
25.00
€25
2900
29.00
€29
3000
30.00
€30
5000
50.00
€50
10000
100.00
€100
15000
150.00
€150
20000
200.00
€200
25000
250.00
€250
N/A
Shop Now