INGREDIENTS sri-lankan-coconut-broth-with-caviar
4 portioner
Rapsfrø- eller vegetabilsk olie | 4 spsk |
Fed hvidløg i skiver | 4 tsk |
Sorte sennepsfrø | 1 tsk |
Spidskommenfrø | 1 tsk |
Bukkehornsfrø | ½ tsk |
Fennikelfrø | ½ tsk |
Lille kanelstang | 1 |
Tørrede, lange røde chili | 2 |
En lille håndfuld friske karryblade | |
Små hakkede skalotteløg | 2 |
Et lille spids ingefær skrællet og finthakket | |
Qurkemeje | 2 tsk |
Malet koriander | 2 tsk |
Kokosmælk | 800 ml |
Fiskebouillon | 400 ml |
Lysebrunt blødt sukker | 1 spsk |
Røget torsk i tern | 250 g |
Frisk hummerhale i skiver | 250 g |
Af 2 lime | Saften |
Et lille bundt hakket koriander | |
Salt og peber | |
Caviar | 50 g |
Cherry-tomater, grovhakket | 8 |
Sprøde skalotteløg | 50 g |