Mere information
Attilus Caviar er et fuldt sporbart, bæredygtigt og miljøvenligt produkt. Kvaliteten er den bedste og vi leverer Attilus-caviar til førende hoteller og restauranter. Attilus’ stør indeholder ingen kemikalier og støren udtages på det helt optimale tidspunkt for størrelsen, smagen, farven og teksturen.
Caviar er mættet med næringsstoffer og fyldt med vitaminer og mineraler (Omega 3) og har et stort proteinindhold. En portion caviar dækker en voksens daglige behov for B12 samt vitaminerne A, E, B6, jern, magnesium og selen.
Ingredienser
- Størrogn
- Salt
- < 0,4% E285 - borax
Næringsstoffer (pr. 100 g)
Oscietra Caviar
- Beregningsværdi: 1.000 kJ
- Oprindelsesland: Tyskland, Polen, Bulgarien
- Fedtindhold: 15,13 g
- Mættede fedtsyrer: 4,40 g
- Kulhydrater: 0,80 g
- Sukker: 0,39 g
- Protein: 24,94 g
- Salt: 3,18 g
Siberian Caviar
- Beregningsværdi: 986 kJ
- Oprindelsesland: Tyskland, Polen, Bulgarien
- Fedtindhold: 14,85 g
- Mættede fedtsyrer: 4,93 g
- Kulhydrater: 0,87 g
- Sukker: 0,38 g
- Protein: 24,72 g
- Salt: 2,55 g
Fremstillet af Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen, Tyskland
Hvad er borax?
Borax (også kaldet natriumborat) er en form for Salt, der anvendes til at producere caviar i hele verden. Det understøtter konserveringsprocessen og forbedrer konsistensen og er smagsfremmende.
Allergisk information: indeholder fisk
Bemærk: ved modtagelse skal alle caviarprodukter straks lægges på køl.